2015-12-09 10:50

2015-12-09 10:50

Emma i två IBU-cuptävlingar

SKIDSKYTTE

Bores Emma Nilsson är en av åtta som är uttagna till de två kommande IBU-cuptävlingarna i skidskytte.

Närmast nu fredag–söndag i Ridnaun, Italien och efter det väntar Obertilliach, Österrike torsdag–lördag nästa vecka.

Här är hela svenska truppen: Sara Nordstrand, Östersund, Sofia Myhr, Hede, Johanna Skottheim, Lima, Emma Nilsson, Bore, Tiio Söderhielm, Östersund, Torstein Stenersen, Ramundsberget, Sebastian Samuelsson, I 21, Daniel Gustafsson, Östersund.

Närmast nu fredag–söndag i Ridnaun, Italien och efter det väntar Obertilliach, Österrike torsdag–lördag nästa vecka.

Här är hela svenska truppen: Sara Nordstrand, Östersund, Sofia Myhr, Hede, Johanna Skottheim, Lima, Emma Nilsson, Bore, Tiio Söderhielm, Östersund, Torstein Stenersen, Ramundsberget, Sebastian Samuelsson, I 21, Daniel Gustafsson, Östersund.