2015-12-03 23:01

2015-12-03 23:31

Linn Persson bästa svenska skidskytt

SKIDSKYTTE

Skidskytten Linn Persson från SK Bore har fått en bra i världscupen. Vid tisdagskvällens distanslopp för damer blev hon bästa svenska skidskytt.

Debutanten Linn Persson har fått en flygande start i skidskyttets världscup. Efter en fjärdeplats i söndagens mixade stafett för två åkare blev hon på torsdagskvällen bästa svenska skidskytt i damernas distanslopp över 15 kilometer. Det uppger sverigesradio.se.

Linn Persson slutade på en 29:e plats.

Den andra värmländskan i loppet, Mona Brorsson, slutade på en 53:e plats.

Debutanten Linn Persson har fått en flygande start i skidskyttets världscup. Efter en fjärdeplats i söndagens mixade stafett för två åkare blev hon på torsdagskvällen bästa svenska skidskytt i damernas distanslopp över 15 kilometer. Det uppger sverigesradio.se.

Linn Persson slutade på en 29:e plats.

Den andra värmländskan i loppet, Mona Brorsson, slutade på en 53:e plats.