2016-09-27 13:58

2016-09-27 13:58

P18-landslaget mot Skottland

FOTBOLL

Den 4 och 6 okrober ska det svenska P18-fotbollslandslaget möta Skottland pp National Performance centre i Edinburgh.

Förbundskapten Clas Erikssons trupp med spelare födda 1998: John Håkansson och Svante Ingelsson, Kalmar FF, Jesper Karlsson, Falkenberg, Marko Johansson, Mattias Svanberg, Anton Kralj och Dennis Hadzikadunic, Malmö FF, Alexander Jallow, Brage, Marwan Baze, IFK Norrköping, Mattias Andersson, Juventus, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, Isac Lidberg, Marcus Degerlund och Dusan Jajic, Hammarby, Felix Beijmo, Brommapojkarna, Besard Sabovic, Djurgården, samt Alexander Isak, AIK.

I november väntar EM-kval för P18-landslaget.

Förbundskapten Clas Erikssons trupp med spelare födda 1998: John Håkansson och Svante Ingelsson, Kalmar FF, Jesper Karlsson, Falkenberg, Marko Johansson, Mattias Svanberg, Anton Kralj och Dennis Hadzikadunic, Malmö FF, Alexander Jallow, Brage, Marwan Baze, IFK Norrköping, Mattias Andersson, Juventus, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, Isac Lidberg, Marcus Degerlund och Dusan Jajic, Hammarby, Felix Beijmo, Brommapojkarna, Besard Sabovic, Djurgården, samt Alexander Isak, AIK.

I november väntar EM-kval för P18-landslaget.