2016-09-01 08:27

2016-09-01 08:27

P17-landslag till Småland

BANDY

Den 6-9 september ska P17-bandylandslaget ha läger i Vetlanda.

Nästa gång P17-landslaget samlas är i början av december, därefter väntar VM i Finland den 3-5 februari.

Målvakter: Anton Svensson, Edsbyn, och Dennis Nilsson, Surte.

Utespelare: Philip Flodstam och Oscar Westh, Bollnäs, Oskar Karlsson, Edsbyn, Edwin Wigren, Broberg/Söderhamn, Ted Hedell, GT 76, Arvid Kihlström, Gustavsberg, Filip Andersson, TB Västerås/Köping, Bill Säfström, Spånga/Bromsten, Jonathan Svensson, Albin Rehnholm, Edvin Isaksson och Linus Toresson, Vetlanda, Linus Jönsson, Nässjö, Gustav Wallin, Tranås, Tobias Enander, Åtvidaberg, Albin Thomsen, Villa Lidköping, Adam Askelöf och David Näsström, Sirius, Lucas Widman, IFK Kungälv, samt Isak Flodberg, Ljusdal.

Förbundskapten är Magnus ”Kuben” Olsson.

Nästa gång P17-landslaget samlas är i början av december, därefter väntar VM i Finland den 3-5 februari.

Målvakter: Anton Svensson, Edsbyn, och Dennis Nilsson, Surte.

Utespelare: Philip Flodstam och Oscar Westh, Bollnäs, Oskar Karlsson, Edsbyn, Edwin Wigren, Broberg/Söderhamn, Ted Hedell, GT 76, Arvid Kihlström, Gustavsberg, Filip Andersson, TB Västerås/Köping, Bill Säfström, Spånga/Bromsten, Jonathan Svensson, Albin Rehnholm, Edvin Isaksson och Linus Toresson, Vetlanda, Linus Jönsson, Nässjö, Gustav Wallin, Tranås, Tobias Enander, Åtvidaberg, Albin Thomsen, Villa Lidköping, Adam Askelöf och David Näsström, Sirius, Lucas Widman, IFK Kungälv, samt Isak Flodberg, Ljusdal.

Förbundskapten är Magnus ”Kuben” Olsson.