2016-08-25 14:57

2016-08-25 14:57

Colling till landslagsläger

INNEBANDY

Den 3-7 maj 2017 spelar Sveriges U19-herrlandslag i innebandy VM på hemmaplan i Växjö. Nu har förbundskapten Markus Puskala tagit ut 34 spelare födda 1998 som ska visa upp sig på ett läger på Bosön den 8-11 september. Karlstad IBF:s Jesper Colling, lillebror till Tom och Adam, finns med i truppen.

På lägret kommer den fysiska statusen att ses över. Det blir flera teambuildingövningar och en hel del träningar där Puskala och hans stab ska gnugga de speldelar de vill jobba med.

–Det går ut på att hitta ett tryggt försvarsspel och ett effektivt anfallsspel. Vi vill presentera en tydlighet för spelarna som vi vill fokusera på.

Målvakter: Andreas Blom, Linköping, Johan Ringqvist, Fagerhult Habo, Alexander Sannerholm, Pixbo Wallenstam, och Pontus Zarins, IBF Västerås.

Utespelare: Fredrik Andersson, Filip Björk, Kasper Broby, Patrik Burman, och IIsac Lindblad, RIG Umeå, Andreas Burman, Huddinge, Kalle Bylund, Partille, Tom Carlsson, Pixbo Wallenstam, Jesper Colling, Karlstad IBF, Adam Dahlqvist och Filip Kalentun, Lindås, Jacob Embretzen, Emil Lundmark och Olle Åhman, IBF Örebro, Erik Ericksson, Falun, Kevin Haglund och Jacob Kauppinen, Salem, Simon Hedin, Oskar Malmgren, Emil Nielsen och Otto Weidman, Jönköping, Linus Holmgren, Umeå City, Oskar Hovlund, Oskar Seth och William Westerdahl, Linköping, Adam Hultberg, Åstorp/Kvidinge, Mattias Jansson, Sirius, Michael Jansson, Rasbo, Adam Nilsson, Kalmarsund, samt David Siitonen, Mölndal.

 

På lägret kommer den fysiska statusen att ses över. Det blir flera teambuildingövningar och en hel del träningar där Puskala och hans stab ska gnugga de speldelar de vill jobba med.

–Det går ut på att hitta ett tryggt försvarsspel och ett effektivt anfallsspel. Vi vill presentera en tydlighet för spelarna som vi vill fokusera på.

Målvakter: Andreas Blom, Linköping, Johan Ringqvist, Fagerhult Habo, Alexander Sannerholm, Pixbo Wallenstam, och Pontus Zarins, IBF Västerås.

Utespelare: Fredrik Andersson, Filip Björk, Kasper Broby, Patrik Burman, och IIsac Lindblad, RIG Umeå, Andreas Burman, Huddinge, Kalle Bylund, Partille, Tom Carlsson, Pixbo Wallenstam, Jesper Colling, Karlstad IBF, Adam Dahlqvist och Filip Kalentun, Lindås, Jacob Embretzen, Emil Lundmark och Olle Åhman, IBF Örebro, Erik Ericksson, Falun, Kevin Haglund och Jacob Kauppinen, Salem, Simon Hedin, Oskar Malmgren, Emil Nielsen och Otto Weidman, Jönköping, Linus Holmgren, Umeå City, Oskar Hovlund, Oskar Seth och William Westerdahl, Linköping, Adam Hultberg, Åstorp/Kvidinge, Mattias Jansson, Sirius, Michael Jansson, Rasbo, Adam Nilsson, Kalmarsund, samt David Siitonen, Mölndal.