2016-08-24 10:03

2016-08-24 10:03

Värmländska i F17-landslag

BANDY

Meja Pettersson från Hagforsklubben Viking finns bland de 25 spelare som F17-bandylandslagets förbundskapten Annika Lundberg tagit ut till ett läger i Vetlanda den 4-6 september.

– En spännande trupp och ett viktigt avstamp inför säsongen, där vi har ett VM som huvudmål, säger Lundberg.

Målvakter: Felicia Janebrink, Surte, Jenny Johansson, Kalix, Olivia Gransing, Tranås, och Tilda Nyberg, Söråker.

Utespelare: Amanda Vainio, Hanna Palm och Tuvali Andersson, Söråker, Anna Angnetyr och Wilma Uhlin, Grycksbo, Edit Ljung och Elin Carlsson, Skirö, Elin Karlsson och Virva Rylander, Västerås SK, Emma Enström, Wilma Törnqvist och Wilma Wachenfeldt, Tranås, Emma Hansson, Villa Lidköping/Västerås SK, Malin Kall, Villa Lidköping, Ester Wirgen, GT 76, Jolin Rolandsson, Nitro Nora, Matilda Eklund, Köping/Västerås SK, Matilda Ingvarsson och Olivia Engman, Umedalen, Meja Pettersson, Viking, samt Olivia Dahlsten, Hammarby.

Under perioden den 4-10 september kommer samtliga svenska ungdoms- och seniorlandslag att starta säsongen med träningar och tester i Vetlanda.

 

– En spännande trupp och ett viktigt avstamp inför säsongen, där vi har ett VM som huvudmål, säger Lundberg.

Målvakter: Felicia Janebrink, Surte, Jenny Johansson, Kalix, Olivia Gransing, Tranås, och Tilda Nyberg, Söråker.

Utespelare: Amanda Vainio, Hanna Palm och Tuvali Andersson, Söråker, Anna Angnetyr och Wilma Uhlin, Grycksbo, Edit Ljung och Elin Carlsson, Skirö, Elin Karlsson och Virva Rylander, Västerås SK, Emma Enström, Wilma Törnqvist och Wilma Wachenfeldt, Tranås, Emma Hansson, Villa Lidköping/Västerås SK, Malin Kall, Villa Lidköping, Ester Wirgen, GT 76, Jolin Rolandsson, Nitro Nora, Matilda Eklund, Köping/Västerås SK, Matilda Ingvarsson och Olivia Engman, Umedalen, Meja Pettersson, Viking, samt Olivia Dahlsten, Hammarby.

Under perioden den 4-10 september kommer samtliga svenska ungdoms- och seniorlandslag att starta säsongen med träningar och tester i Vetlanda.