2016-08-24 10:03

2016-08-24 10:03

F16-samling på Hammarö

FOTBOLL

Den 6 september ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagsträning för flickor födda 2000, i Skoghall.

Truppen: Emmie Sjövall Karlsson, Filippa Karlsson, Fanny Eklind, Carolina Karlsson, Sanna Widström, Maja Andersson, Sara Persson och Elina Byström, Qbik, Wilma Modig och Wilma Borr, Hertzöga, Hedvig Pettersson, Mallbacken, Karin Stenbom, Emelie Åkesson, Nathalie Palman och Sofie Nilsson, IFK Skoghall, Julia Schöien Fritjofsson, Skattkärr, Linnea Olsson, Villastaden, Emma Ejdervall och Louise Olsson Wåhlin, Torsby, Madeleine Melander, Bråten, samt Lisa Broberg och Kim Evaldsson, Arvika.

Truppen: Emmie Sjövall Karlsson, Filippa Karlsson, Fanny Eklind, Carolina Karlsson, Sanna Widström, Maja Andersson, Sara Persson och Elina Byström, Qbik, Wilma Modig och Wilma Borr, Hertzöga, Hedvig Pettersson, Mallbacken, Karin Stenbom, Emelie Åkesson, Nathalie Palman och Sofie Nilsson, IFK Skoghall, Julia Schöien Fritjofsson, Skattkärr, Linnea Olsson, Villastaden, Emma Ejdervall och Louise Olsson Wåhlin, Torsby, Madeleine Melander, Bråten, samt Lisa Broberg och Kim Evaldsson, Arvika.