2016-08-23 12:45

2016-08-23 12:45

U20-landslaget till Tjeckien

ISHOCKEY

Färjestadsmålvakten Adam Werner finns med i det svenska U20-hockeylandslag som ska spela en fyrnationersturnering i Hodonin i Tjeckien den 26-28 augusti. Svenskarna möter Ryssland, Finland och värdnationen.

Målvakter: Adam Werner, Färjestad, och Daniel Marmenlind, Vita Hästen.

Backar: Filip Berglund, Skellefteå AIK, Alfons Malmström, Örebro, Kristoffer Gunnarsson, Frölunda, Linus Nässén, Luleå, Jacob Moverare, Mississauga Steelheads, Jacob Cederholm, HV 71, samt Marcus Ersson, Brynäs.

Forwardar: John Dahlström, Medicine Hat Tigers, Linus Lindström och Tim Söderlund, Skellefteå AIK, William Wikman, Leksand, Johan Lindholm, Modo, Albin Storm, Växjö, Lukas Zetterberg, Vik Västerås, Elias Pettersson, Timrå, Mattias Elfström, Malmö Redhawks, Marcus Davidsson och Axel Jonsson Fjällby, Djurgården, samt Fredrik Karlström och Jesper Bratt, AIK.

Målvakter: Adam Werner, Färjestad, och Daniel Marmenlind, Vita Hästen.

Backar: Filip Berglund, Skellefteå AIK, Alfons Malmström, Örebro, Kristoffer Gunnarsson, Frölunda, Linus Nässén, Luleå, Jacob Moverare, Mississauga Steelheads, Jacob Cederholm, HV 71, samt Marcus Ersson, Brynäs.

Forwardar: John Dahlström, Medicine Hat Tigers, Linus Lindström och Tim Söderlund, Skellefteå AIK, William Wikman, Leksand, Johan Lindholm, Modo, Albin Storm, Växjö, Lukas Zetterberg, Vik Västerås, Elias Pettersson, Timrå, Mattias Elfström, Malmö Redhawks, Marcus Davidsson och Axel Jonsson Fjällby, Djurgården, samt Fredrik Karlström och Jesper Bratt, AIK.