2016-08-23 12:45

2016-08-23 12:45

P16-landslaget mot Makedonien

FOTBOLL

Den 30 augusto och 1 september ska det svenska P16-fotbollslandslaget möta Makedonien i Ytterhogdal respektive Tandsbyn.

Förbundskapten Roland Nilssons trupp: Måns Saebbö och Jake Weisbrod, IFK Göteborg, Fonti Kanu, Angered United, Tim Stålheden och Eduart Iljazi, Elfsborg, Hampus Finndell, Groningen, Dejan Kulusevski, Atalanta, Elias Durmaz, Forward, Benjamin Tannus, Högaborg, Filston Mawana, Paule Vagic och Jakob Tånnander, Malmö FF, Adam Petersson, Åtvidaberg, Edvin Crona, Viktor Krüger och Malte Persson, Kalmar FF, Matteo Catenacci, Brommapojkarna, samt Samuel Brolin, AIK.

Förbundskapten Roland Nilssons trupp: Måns Saebbö och Jake Weisbrod, IFK Göteborg, Fonti Kanu, Angered United, Tim Stålheden och Eduart Iljazi, Elfsborg, Hampus Finndell, Groningen, Dejan Kulusevski, Atalanta, Elias Durmaz, Forward, Benjamin Tannus, Högaborg, Filston Mawana, Paule Vagic och Jakob Tånnander, Malmö FF, Adam Petersson, Åtvidaberg, Edvin Crona, Viktor Krüger och Malte Persson, Kalmar FF, Matteo Catenacci, Brommapojkarna, samt Samuel Brolin, AIK.