2016-03-23 12:08

2016-03-23 12:08

Värmlänningar till bosöläger

FOTBOLL

Värmlänningarna Samuel Palenius, Noel Levi och Samuel Nielsen finns med i den P16-trupp som Svenska fotbollförbundet tagit ut till ett future team-läger på Bosön den 4-6 april.

Truppen: Samuel Palenius, Carlstad United, Noel Levi, Degerfors, Nils Eriksson, Gif Sundsvall, William Schultz, Mariehem, Ville Norrman, Umeå FC akademi, Peter Tegnhed, Frösön, Wille Pihlström, Brage, Isak Bråholm, Sirius, Anton Erkén, Forward, Samuel Nielsen, Örebro SK, Julius Brekkan, AIK, Olle Edlund, Jonathan Johnsson och Lucas Cedermark, Hammarby, Gabriel Krstic ovh Ervin Gunan, Brommapojkarna, Theodor Johansson, Täby, Oscar Pettersson, Bromsten, Oscar Sears och Kevin Siiteri, Djurgården, Yasin El Harrab och Melker Nilsson, Malmö FF, Max Johansson, Jönköpings Södra, Peter Gwargis, Husqvarna, Wilmer Samuelsson och Albin Olsson, Kalmar FF, Pontus Jonsson, Jämjö, Pontus Lindgren, Smedby, Carl Martinsson, Dennis Bengtsson och Casper Persson, Falkenberg, samt Bilal Smajic, IFK Göteborg.

Senare i april spelas det en future teamsturnering med fyra nationer i Helsingborg.

Truppen: Samuel Palenius, Carlstad United, Noel Levi, Degerfors, Nils Eriksson, Gif Sundsvall, William Schultz, Mariehem, Ville Norrman, Umeå FC akademi, Peter Tegnhed, Frösön, Wille Pihlström, Brage, Isak Bråholm, Sirius, Anton Erkén, Forward, Samuel Nielsen, Örebro SK, Julius Brekkan, AIK, Olle Edlund, Jonathan Johnsson och Lucas Cedermark, Hammarby, Gabriel Krstic ovh Ervin Gunan, Brommapojkarna, Theodor Johansson, Täby, Oscar Pettersson, Bromsten, Oscar Sears och Kevin Siiteri, Djurgården, Yasin El Harrab och Melker Nilsson, Malmö FF, Max Johansson, Jönköpings Södra, Peter Gwargis, Husqvarna, Wilmer Samuelsson och Albin Olsson, Kalmar FF, Pontus Jonsson, Jämjö, Pontus Lindgren, Smedby, Carl Martinsson, Dennis Bengtsson och Casper Persson, Falkenberg, samt Bilal Smajic, IFK Göteborg.

Senare i april spelas det en future teamsturnering med fyra nationer i Helsingborg.