2016-03-23 12:20

2016-03-23 12:20

Premiär för unglandslag

FUTSAL

28 tjejer födda 1999-2001 är det första som tagits ut till en samling för ett svenskt ungdomslandslag i futsal. De ska ha ett läger i Göteborg den 8-10 april.

Truppen: Julia Alsvik, Paulina Nyström, Isabell Esser, Tilda Andreasson och Ina Österlind, Hovås Billdal, Evelyn Ijeh, IFK Göteborg, Elin Johansson, Maja Henriksson, Karolina Bucaro Stenman, Klara Folkesson och Emma Paljevic, Jitex Mölndal, Lisa Palm, Öckerö, Andrea Bergsdottir, Älvsborg, Ida Cederberg, Tölö, Agnes Andersson och Emma Östlund, Örebro SK Söder, Elsa Törnblom, Malmen, Victoria Heikfolk och Jennifer Sösten, Älvsjö, Ella Wilson och Wilma Ljung, AIK, Amanda Ewald och Glayol Parvardeh, Hammarby, Elvira Fjellström och Alicia From, Betsele, samt Julia Welin, Minda Forsblom och Wilma Tengfors, Höllviken.

Tillförordnad förbundskapten är Lars Ternström.

Truppen: Julia Alsvik, Paulina Nyström, Isabell Esser, Tilda Andreasson och Ina Österlind, Hovås Billdal, Evelyn Ijeh, IFK Göteborg, Elin Johansson, Maja Henriksson, Karolina Bucaro Stenman, Klara Folkesson och Emma Paljevic, Jitex Mölndal, Lisa Palm, Öckerö, Andrea Bergsdottir, Älvsborg, Ida Cederberg, Tölö, Agnes Andersson och Emma Östlund, Örebro SK Söder, Elsa Törnblom, Malmen, Victoria Heikfolk och Jennifer Sösten, Älvsjö, Ella Wilson och Wilma Ljung, AIK, Amanda Ewald och Glayol Parvardeh, Hammarby, Elvira Fjellström och Alicia From, Betsele, samt Julia Welin, Minda Forsblom och Wilma Tengfors, Höllviken.

Tillförordnad förbundskapten är Lars Ternström.