2016-02-19 12:20

2016-02-19 12:20

Värmländskor till bosöläger

FOTBOLL

Målvakten Emmie Sjövall Karlsson och Maja Andersson från Qbik i Karlstad samt Hedvig Pettersson, som nyss lämnat Hertzöga för Mallbacken, är uttagna till F16 landslagets läger på Bosön på Lidingö den 2-6 mars.

Truppen: Klara Folkesson, Jitex Mölndal, Paulina Nyström, Hovås Billdal, Lisa Palm, Öckerö, Anna Norheim, Tölö, Cornelia Kapocs, Kungsbacka, Sofia Grasevska, IFK Örby, Moa Edlund, Holmalund Alingsås, Beatrice Persson, Holmalunds akademi, Maja Udd, Ulricehamn, Hanna Bauer, Julia Welin och Minda Forsblom, Höllviken, Johanna Nilsson och Elina Lenir, Limhamn Bunkeflo, Ida Lyberg, Rosengård, Aztra Tokovic, Österlen, Hedvig Pettersson, Mallbacken, Emmie Sjövall Karlsson och Maja Andersson, Qbik, Jonna Dahlberg, Adolfsberg, Cornelia Ellefors, Vendela Velander och Nikita Stigsson, IFK Västerås, Ida Hyttinen, Västanfors, Sara Linnakallio, Eskilstuna United, Hannah Sävström, Vaksala, Agnes Nyberg, Sirius, Tilde Westman, Umeå IK, Olivia Wänglund, Selånger, Nina Lycksell och Wilma Stenman, Morön, Lisa Sjögren, Sunnanå, Moa Similä, Kiruna, Ebba Ronquist, P18, Wilma Thörnqvist, Tranås, Jenny Lindell, Smedby, Ebba Karlsson, Linköping, Mollie Eriksson, Ottawa South United, Emelie Karroum, Djursholm, Frida Thörnqvist, Tyresö, samt Filippa Wallén och Rubi Reid Jansson, AIK.

Förbundskapten är Ulf Kristiansson.

Truppen: Klara Folkesson, Jitex Mölndal, Paulina Nyström, Hovås Billdal, Lisa Palm, Öckerö, Anna Norheim, Tölö, Cornelia Kapocs, Kungsbacka, Sofia Grasevska, IFK Örby, Moa Edlund, Holmalund Alingsås, Beatrice Persson, Holmalunds akademi, Maja Udd, Ulricehamn, Hanna Bauer, Julia Welin och Minda Forsblom, Höllviken, Johanna Nilsson och Elina Lenir, Limhamn Bunkeflo, Ida Lyberg, Rosengård, Aztra Tokovic, Österlen, Hedvig Pettersson, Mallbacken, Emmie Sjövall Karlsson och Maja Andersson, Qbik, Jonna Dahlberg, Adolfsberg, Cornelia Ellefors, Vendela Velander och Nikita Stigsson, IFK Västerås, Ida Hyttinen, Västanfors, Sara Linnakallio, Eskilstuna United, Hannah Sävström, Vaksala, Agnes Nyberg, Sirius, Tilde Westman, Umeå IK, Olivia Wänglund, Selånger, Nina Lycksell och Wilma Stenman, Morön, Lisa Sjögren, Sunnanå, Moa Similä, Kiruna, Ebba Ronquist, P18, Wilma Thörnqvist, Tranås, Jenny Lindell, Smedby, Ebba Karlsson, Linköping, Mollie Eriksson, Ottawa South United, Emelie Karroum, Djursholm, Frida Thörnqvist, Tyresö, samt Filippa Wallén och Rubi Reid Jansson, AIK.

Förbundskapten är Ulf Kristiansson.