2016-02-05 09:18

2016-02-05 09:18

Värmlänningari U16-landslag

ISHOCKEY

David Lilja från Bik Karlskoga och Oskar Bäck från Fäörjestad finns med i det U16-hockeylandslag, som ska spela en fyrnationersturnering i Tranås den 12-14 februari. Motståndare blir Finland, Ryssland och Tjeckien.

Målvakter: Erik Portillo, Frölunda, och Lucas Johansson, Örebro.

Backar: Rasmus Dahlin, Frölunda, Axel Bergkvist, Leksand, Adam Bokvist och Rasmus Sandin, Brynäs, Calle Behm, Luleå, Jakob Bondesson, Rögle, Adam Ginning, Linköping, samt Axel Andersson, Södertälje.

Forwardar: David Knuts, Malung, William Danielsen, Leksand, Jonathan Lundin Andersson, Frölunda, David Lilja, Bik Karlskoga, Jonatan Berggren, Skellefteå AIK, Oskar Bäck, Färjestad, Anton Gradin, Lukas Wernblom och Linus Pettersson, Modo, Jacob Olofsson, Timrå, David Gustafsson, HV 71, samt Viktors Jasunovs, AIK.

Målvakter: Erik Portillo, Frölunda, och Lucas Johansson, Örebro.

Backar: Rasmus Dahlin, Frölunda, Axel Bergkvist, Leksand, Adam Bokvist och Rasmus Sandin, Brynäs, Calle Behm, Luleå, Jakob Bondesson, Rögle, Adam Ginning, Linköping, samt Axel Andersson, Södertälje.

Forwardar: David Knuts, Malung, William Danielsen, Leksand, Jonathan Lundin Andersson, Frölunda, David Lilja, Bik Karlskoga, Jonatan Berggren, Skellefteå AIK, Oskar Bäck, Färjestad, Anton Gradin, Lukas Wernblom och Linus Pettersson, Modo, Jacob Olofsson, Timrå, David Gustafsson, HV 71, samt Viktors Jasunovs, AIK.