2016-02-01 16:20

2016-02-01 16:20

F14-samlingi Degerfors

FOTBOLL

Den 14 februari ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagssamling för flickor födda 2001, i Degerfors.

Målvakter: Wilma Nilsson, Hertzöga, Emma Heijel Tönnberg, Råda, Astrid Jansson, IFK Skoghall, Tilde Schreiber, Rävåsen, och Alice Karlsson, Qbik.

Utespelare: Amanda Westlund, Ekshärad, Ellen Jordell, Hertzöga, Ella Johansson, IF Kil, Nora Jonsson, Izabella Asplund och Thilde Engholm, Filipstad, Alva Johnsson och Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Tuva Håkansson, Köla, Maja Retzman, Arvika, Agnes Torpman, IFK Skoghall, Maja Hane, Elin Schutser, Victoria Dahl Hed, Frida Andersson, Agnes Eklund Ramböl, Hedvig Nilsson, Philippa Hallqvist, Anna Lindgren och Emelie Moberg, Qbik, Olivia Eld, Åsqa Olsson, Fanny Fröling och Evelina Persson, Säffle FF, Wilma Ahl, Ida Lilja och Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, samt Filippa Johansson-Sätterström, Rävåsen.

Målvakter: Wilma Nilsson, Hertzöga, Emma Heijel Tönnberg, Råda, Astrid Jansson, IFK Skoghall, Tilde Schreiber, Rävåsen, och Alice Karlsson, Qbik.

Utespelare: Amanda Westlund, Ekshärad, Ellen Jordell, Hertzöga, Ella Johansson, IF Kil, Nora Jonsson, Izabella Asplund och Thilde Engholm, Filipstad, Alva Johnsson och Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Tuva Håkansson, Köla, Maja Retzman, Arvika, Agnes Torpman, IFK Skoghall, Maja Hane, Elin Schutser, Victoria Dahl Hed, Frida Andersson, Agnes Eklund Ramböl, Hedvig Nilsson, Philippa Hallqvist, Anna Lindgren och Emelie Moberg, Qbik, Olivia Eld, Åsqa Olsson, Fanny Fröling och Evelina Persson, Säffle FF, Wilma Ahl, Ida Lilja och Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, samt Filippa Johansson-Sätterström, Rävåsen.