2016-01-21 13:06

2016-01-30 16:01

U19-landslaget mot Finland

INNEBANDY

Den 6-7 ska det svenska U19-herrlandslaget spela finnkamper i Esbo i Finland. Senast landslagen möttes var i Euro floorball tour i november förra året och då vann Finland efter straffar (4–4 vid full tid).

Målvakter: Jonas Wängefors, Jönköping, och Mattias Qvarfordt, Völkers.

Utespelare: William Andersson, Per Ols, Ludwig Svensson, RIG Umeå, Daniel Stenlund och Christoffer Gustafsson, Sirius, Anton Åkerlund, Dalen, Joel von Reis, Helsingborg, Casper Backby, Falun, Jonas Larsson, Falun Ungdom, Nikolaus Moberg, Fabian Hansson och Pontus Sjöberg, Åstorp/Kvidinge, Simon Berg, Västerås Ungdom, Isak Stöckel Lockerud Mariestad, Albin Thurén, Pixbo Wallenstam, Jacob Larsson, Jönköping, Karljohan Ahlroth, Salem, samt Axel Larsson och Simon Götz, Djurgården.

Målvakter: Jonas Wängefors, Jönköping, och Mattias Qvarfordt, Völkers.

Utespelare: William Andersson, Per Ols, Ludwig Svensson, RIG Umeå, Daniel Stenlund och Christoffer Gustafsson, Sirius, Anton Åkerlund, Dalen, Joel von Reis, Helsingborg, Casper Backby, Falun, Jonas Larsson, Falun Ungdom, Nikolaus Moberg, Fabian Hansson och Pontus Sjöberg, Åstorp/Kvidinge, Simon Berg, Västerås Ungdom, Isak Stöckel Lockerud Mariestad, Albin Thurén, Pixbo Wallenstam, Jacob Larsson, Jönköping, Karljohan Ahlroth, Salem, samt Axel Larsson och Simon Götz, Djurgården.