2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

Norrstrand F12 vann två serier

FOTBOLL

Efter en stark säsong lyckades Norrstrands flickor födda 2003 bärga segern i de två Värmlandsserierna F12 Södra och F12 Östra. Seriesegrar som Karlstadstjejerna prisades för av Värmlands fotbollsförbund på Tingvalla.

De 28 spelade seriematcherna slutade med 25 segrar, två oavgjorda och en enda förlust.

– Nyckeln till vår fantastiska seriesäsong är en bred trupp, som är väldigt träningsflitig och trivs bra tillsammans, säger Peter Osbrink, en av lagets ledare.

– Att vi har möjlighet att rulla runt hela truppen i matchspel i både serier och cuper under säsongen ger bra resultat. Vi har låg spelaromsättning, men har i regel någon ny spelare som ansluter varje säsong, vilket tillför lite extra till laget.

 

 

De 28 spelade seriematcherna slutade med 25 segrar, två oavgjorda och en enda förlust.

– Nyckeln till vår fantastiska seriesäsong är en bred trupp, som är väldigt träningsflitig och trivs bra tillsammans, säger Peter Osbrink, en av lagets ledare.

– Att vi har möjlighet att rulla runt hela truppen i matchspel i både serier och cuper under säsongen ger bra resultat. Vi har låg spelaromsättning, men har i regel någon ny spelare som ansluter varje säsong, vilket tillför lite extra till laget.