2016-09-26 17:15

2016-09-26 17:15

Stark insats av Pases Amigo

TRAV

Måndagens lunchtrav kördes i Rättvik och det blev två värmländska segrar.

I V4-3 vann Emmelie Fischer-tränade Pases Amigo med Kajsa Frick i sulkyn. Efter en lugn start körde Kajsa fram till utvändigt om ledande Pax in i den andra kurvan. In på upploppet stod det och vägde mellan de två hästarna men 100 meter från mål hade Pases Amigo kopplat greppet och segermarginalen blev två och en halv längd.

– Det var första gången som jag körde hästen och det var en trevlig bekantskap. Det var som att köra en bil, sa Frick.

I det åttonde loppet tog You To Neat sin andra raka seger tillsammans med Magnus Jakobsson. Från spets blev segern överlägsen på tiden 16,0/2 140 meter voltstart efter att det enda hotet Invento Sund galopperat i slutkurvan.

I V4-3 vann Emmelie Fischer-tränade Pases Amigo med Kajsa Frick i sulkyn. Efter en lugn start körde Kajsa fram till utvändigt om ledande Pax in i den andra kurvan. In på upploppet stod det och vägde mellan de två hästarna men 100 meter från mål hade Pases Amigo kopplat greppet och segermarginalen blev två och en halv längd.

– Det var första gången som jag körde hästen och det var en trevlig bekantskap. Det var som att köra en bil, sa Frick.

I det åttonde loppet tog You To Neat sin andra raka seger tillsammans med Magnus Jakobsson. Från spets blev segern överlägsen på tiden 16,0/2 140 meter voltstart efter att det enda hotet Invento Sund galopperat i slutkurvan.