2016-09-03 06:00

2016-09-03 06:00

V75 i sista stund

TRAV

Jägersro
Upploppets längd: 190 meter.
Väder: mulet och 18 grader

Kommentar om omgången

Det är dags för derbyhelg på Jägersro med V75 både lördag och söndag. De här raderna handlar om lördagens omgång. Det är en knepig kupong där den givna spiken lyser med sin frånvaro. Som vanligt när det handlar om Jägersro lär ett antal lopp vinnas från ledningen.

Favoriterna

Scellino Luis (V75-7) var senast med i Jubilleumspokalen (som vanns av Nuncio) och hade sparat i mål. Spår fyra passar bra och ett troligt scenario är att Erik Adielsson kör sig till ledningen tidigt. Tripolini V.P. och Bravo Navarone är tuffa motståndare, men i en svår V75-omgång är Scellino Luis ett bra spikförslag.

Tudor Kronos (V75-4) har radat upp segrarna sedan flytten till Robert Bergh. Det har blivit sju segrar på åtta starter i den nya regin varav sex i rad. Men man ska ha i åtanke att han har tjänat 300 000 kronor på de tre senaste starterna. Nu ska han plocka 20 meter på To Be Or Not To Be, vilket är långt ifrån säkert att han klarar.

Flirt Fortuna (V75-2) är favorit i lördagsloppet, som för ovanlighetens skull har placerats på V75-kupongen. Flirt Fortuna kommer med två raka segrar i bagaget och har gett ett bra intryck. Spår två i voltstart är inte perfekt, men han har tidigare klarat spår fyra i volt och dessutom öppnat snabbt. Det ser ut som en bra segerchans.

V75-dragen

Je T'aime Express (V75-3) är mycket startsnabb och kommer han till ledningen kan det hålla hela vägen.

Countdown Fougett (V75-5) satt fast som favorit senast. Nu blir det troligtvis barfota runt om.

Värmlandshästar

Mellby Dashing (V75-1) är bättre än raden och segerstrider.

Chip Line (V75-2) har varit bra på slutet och kan tjäna fina pengar från ett perfekt läge.

Joe Martini (V75-2) håller V75-klass men ta in tillägg brukar vara tufft.

Carro's Gift (V75-4) är främst ett platsbud.

Saul (V75-5) imponerade rejält senast och har segerchans.

Heartbreaker V.S. (V75-6) har vilat kort men kan vinna.

Kommentar om omgången

Det är dags för derbyhelg på Jägersro med V75 både lördag och söndag. De här raderna handlar om lördagens omgång. Det är en knepig kupong där den givna spiken lyser med sin frånvaro. Som vanligt när det handlar om Jägersro lär ett antal lopp vinnas från ledningen.

Favoriterna

Scellino Luis (V75-7) var senast med i Jubilleumspokalen (som vanns av Nuncio) och hade sparat i mål. Spår fyra passar bra och ett troligt scenario är att Erik Adielsson kör sig till ledningen tidigt. Tripolini V.P. och Bravo Navarone är tuffa motståndare, men i en svår V75-omgång är Scellino Luis ett bra spikförslag.

Tudor Kronos (V75-4) har radat upp segrarna sedan flytten till Robert Bergh. Det har blivit sju segrar på åtta starter i den nya regin varav sex i rad. Men man ska ha i åtanke att han har tjänat 300 000 kronor på de tre senaste starterna. Nu ska han plocka 20 meter på To Be Or Not To Be, vilket är långt ifrån säkert att han klarar.

Flirt Fortuna (V75-2) är favorit i lördagsloppet, som för ovanlighetens skull har placerats på V75-kupongen. Flirt Fortuna kommer med två raka segrar i bagaget och har gett ett bra intryck. Spår två i voltstart är inte perfekt, men han har tidigare klarat spår fyra i volt och dessutom öppnat snabbt. Det ser ut som en bra segerchans.

V75-dragen

Je T'aime Express (V75-3) är mycket startsnabb och kommer han till ledningen kan det hålla hela vägen.

Countdown Fougett (V75-5) satt fast som favorit senast. Nu blir det troligtvis barfota runt om.

Värmlandshästar

Mellby Dashing (V75-1) är bättre än raden och segerstrider.

Chip Line (V75-2) har varit bra på slutet och kan tjäna fina pengar från ett perfekt läge.

Joe Martini (V75-2) håller V75-klass men ta in tillägg brukar vara tufft.

Carro's Gift (V75-4) är främst ett platsbud.

Saul (V75-5) imponerade rejält senast och har segerchans.

Heartbreaker V.S. (V75-6) har vilat kort men kan vinna.