2016-06-24 13:07

2016-06-24 13:07

Dramatik när Ellvira vann

TRAV

Midsommaraftonens tävlingar i Årjäng inleddes med ett ponnylopp och det vanns av Ellvira och Justine Dypedal efter en del dramatik.

Ellvira var placerad som fyra på den sista långsidan och kom fram en placering när Allgunnens Åmina galopperade. I den sista kurvan plockade Ellvira in meter för meter och när ledande Lacerta galopperade på upploppet kunde Ellvira spurta till seger.

Winst och Malin Lindqvist blev tvåa och Lacerta och Anjela Smedhult kom trea.

Ellvira var placerad som fyra på den sista långsidan och kom fram en placering när Allgunnens Åmina galopperade. I den sista kurvan plockade Ellvira in meter för meter och när ledande Lacerta galopperade på upploppet kunde Ellvira spurta till seger.

Winst och Malin Lindqvist blev tvåa och Lacerta och Anjela Smedhult kom trea.