2016-05-24 17:37

2016-05-24 17:37

Tre segrar för Jakobsson

TRAV

Magnus Jakobsson hade en fin dag på Romme med tre segrar varav två med egentränade hästar.

Kallblodet Zulu Lynet debuterade och det slutade på bästa sätt då han vann från spets. Amazing Doc hade ett tillägg men kördes till ledningen efter 600 meter och vann säkert. Dessutom vann Jakobsson med lånestyrningen Brothers In Am, som spurtade hem V4-3.

I V4-1 blev det en andraplats för Anneros Karl och Dagfinn Aarum. Anneros Karl var snabbt framme som tvåa från sitt tillägg men kunde inte hota vinnande Torpa Nicklas.

Kallblodet Zulu Lynet debuterade och det slutade på bästa sätt då han vann från spets. Amazing Doc hade ett tillägg men kördes till ledningen efter 600 meter och vann säkert. Dessutom vann Jakobsson med lånestyrningen Brothers In Am, som spurtade hem V4-3.

I V4-1 blev det en andraplats för Anneros Karl och Dagfinn Aarum. Anneros Karl var snabbt framme som tvåa från sitt tillägg men kunde inte hota vinnande Torpa Nicklas.