2016-04-29 16:42

2016-04-29 16:42

Två värmländska segrar i Dalarna

TRAV: Rättvik

Det blev två värmländska segrar vid Rättviks lunchtrav under fredagen genom Västerbo Realhigh och Global Patriot.

Västerbo Realhigh kom närmast från en övertygande seger på Färjestad och spelades till klar favorit då han gav vinnaroddset 1,65.

Efter en galoppfylld inledning kom Magnus Jakobsson till spets med Mactheman på den första långsidan och kort efteråt släpptes Västerbo Realhigh till ledningen. Mitt i den sista kurvan ryckte Paw Mahonys häst och segern blev överlägsen före Mactheman.

I loppet efter var det dags för Global Patriot som övertygade stort till oddset 1,16. Han kom till spets i den första kurvan och trots en tryckare av Robis Salvation efter 500 meter blev segern lätt. Vinnertiden blev strålande: 11,3 över sprinterdistans!

Västerbo Realhigh kom närmast från en övertygande seger på Färjestad och spelades till klar favorit då han gav vinnaroddset 1,65.

Efter en galoppfylld inledning kom Magnus Jakobsson till spets med Mactheman på den första långsidan och kort efteråt släpptes Västerbo Realhigh till ledningen. Mitt i den sista kurvan ryckte Paw Mahonys häst och segern blev överlägsen före Mactheman.

I loppet efter var det dags för Global Patriot som övertygade stort till oddset 1,16. Han kom till spets i den första kurvan och trots en tryckare av Robis Salvation efter 500 meter blev segern lätt. Vinnertiden blev strålande: 11,3 över sprinterdistans!