2016-04-15 22:09

2016-04-15 22:09

Dubbel för Tom Horpestad

TRAV

Tom Horpestad hade en fin fredagskväll på norska Jarlsberg när han vann två V65-lopp.

Först ut var Joe Hoo Lee i den tredje avdelningen som höll ledningen från innerspåret i en snabb öppning. Horpestad fick sedan dämpa tempot upp till det första varvet och Joe Hoo Lee stack lätt undan i en snabb avslutning.

Den andra segern kom i avdelning fem med Monfalcone. Han fick luckan från vinnarhålet in på upploppet och speedade till en säker seger.

Först ut var Joe Hoo Lee i den tredje avdelningen som höll ledningen från innerspåret i en snabb öppning. Horpestad fick sedan dämpa tempot upp till det första varvet och Joe Hoo Lee stack lätt undan i en snabb avslutning.

Den andra segern kom i avdelning fem med Monfalcone. Han fick luckan från vinnarhålet in på upploppet och speedade till en säker seger.