2016-03-09 22:52

2016-03-09 22:52

Seger för Illusion

TRAV: Bjerke

Det var gott om värmländska gäster på Bjerke under onsdagskvällen.
Bäst gick det för Illusion som vann V76-3.

Illusion hade innerspåret och Per Ludvig Nilsen krånglade inte till det utan laddade för fullt för spets. Den tog Illusion utan några som helst problem och efter ett ryck i den sista kurvan blev segern säker på tiden 14,7 över sprinterdistans.

I V76-6 gjorde Victory Lap en intressant årsdebut och han slutade femma i ett tufft sällskap. Från tredje par invändigt gick Olav Mikkelborg ut i andra par utvändigt på den sista långsidan och Victory Lap höll farten bra. Sejr Gamelsbaek vann loppet före årsdebuterande B.B.S.Sugarlight.

I V76-7 slutade Hellin Faxen, som öppnade första halvvarvet på 18,9, trea från spets bakom Fjord Jerven och Wik Stjernen.

I övrigt blev det tredjeplatser för Bobby Brick och Speed Teemer.

Illusion hade innerspåret och Per Ludvig Nilsen krånglade inte till det utan laddade för fullt för spets. Den tog Illusion utan några som helst problem och efter ett ryck i den sista kurvan blev segern säker på tiden 14,7 över sprinterdistans.

I V76-6 gjorde Victory Lap en intressant årsdebut och han slutade femma i ett tufft sällskap. Från tredje par invändigt gick Olav Mikkelborg ut i andra par utvändigt på den sista långsidan och Victory Lap höll farten bra. Sejr Gamelsbaek vann loppet före årsdebuterande B.B.S.Sugarlight.

I V76-7 slutade Hellin Faxen, som öppnade första halvvarvet på 18,9, trea från spets bakom Fjord Jerven och Wik Stjernen.

I övrigt blev det tredjeplatser för Bobby Brick och Speed Teemer.