2016-01-12 17:13

2016-01-12 17:13

Seger för Global Newsletter

TRAV

Det blev värmländsk seger i V4-3 vid Rommes lunchtrav genom Global Newsletter, som tränas av Frida Olofsson.

Global Newsletter hade ett bakspår men gynnades av att tre av tio anmälda hästar blev strukna. Körande Ulf Ohlsson var offensiv i starten och Global Newsletter öppnade så snabbt att han kunde hålla ut loppets favorit Melker och sedan överta ledningen på den första långsidan.

Segern blev sedan säker på tiden 14,5 över medeldistans.

Global Newsletter hade ett bakspår men gynnades av att tre av tio anmälda hästar blev strukna. Körande Ulf Ohlsson var offensiv i starten och Global Newsletter öppnade så snabbt att han kunde hålla ut loppets favorit Melker och sedan överta ledningen på den första långsidan.

Segern blev sedan säker på tiden 14,5 över medeldistans.