2015-12-10 17:29

2015-12-10 17:29

Goopdubbel på Eskilstuna

TRAV

Torsdagens lunchtrav kördes på Eskilstuna och Björn Goop vann två V4-avdelningar.

I den andra avdelningen var segerhästen Lovelock. Han öppnade bra från spår sju bakom bilen men fick svar och hamnade i dödens. En bit in på upploppet kopplade Lovelock greppet på ledande Jartinec och vann säkert.

Här avslutade Polar L.B. rappt som fyra efter en sen lucka och Mon Petit Cheval avslutade bra i skymundan som sexa.

Goops andra seger kom i V4-4 med Well Done la Marc, som lekte hem vinsten från ledningen.

I V4-1 vann Mikael J Andersson med Örebrohästen Cinnamon Prince. Ekipaget höll ledningen med viss möda, men när väl den positionen var försvarad blev segern mycket enkel. Här blev det en tredjeplats för Midnight Bråten.

I den andra avdelningen var segerhästen Lovelock. Han öppnade bra från spår sju bakom bilen men fick svar och hamnade i dödens. En bit in på upploppet kopplade Lovelock greppet på ledande Jartinec och vann säkert.

Här avslutade Polar L.B. rappt som fyra efter en sen lucka och Mon Petit Cheval avslutade bra i skymundan som sexa.

Goops andra seger kom i V4-4 med Well Done la Marc, som lekte hem vinsten från ledningen.

I V4-1 vann Mikael J Andersson med Örebrohästen Cinnamon Prince. Ekipaget höll ledningen med viss möda, men när väl den positionen var försvarad blev segern mycket enkel. Här blev det en tredjeplats för Midnight Bråten.