2016-07-26 21:30

2016-07-26 21:30

Värmländskt SM-guld i skytte

SKYTTE

Det blev en rad värmländska framgångar i skytte-SM i Kristianstad.

De värmländska korthålskyttarna tog guld i lagtävlingen. I laget ingick Andrea Franzén, Elin Brask, Eric Wallberg, Mathias Gärdestam och Albin Johansson. Segersiffran skrevs till 916 poäng. Elin Brask från Eda var bäst av värmlänningarna i den öppna finalen, hon slutade på 11:e plats.

I tävlingen för föreningslag tog Arvikaskyttarna Eric Wallenberg och Andrea Franzén en bronsmedalj med sina 370 poäng.

 

 

De värmländska korthålskyttarna tog guld i lagtävlingen. I laget ingick Andrea Franzén, Elin Brask, Eric Wallberg, Mathias Gärdestam och Albin Johansson. Segersiffran skrevs till 916 poäng. Elin Brask från Eda var bäst av värmlänningarna i den öppna finalen, hon slutade på 11:e plats.

I tävlingen för föreningslag tog Arvikaskyttarna Eric Wallenberg och Andrea Franzén en bronsmedalj med sina 370 poäng.