2016-07-08 10:28

2016-07-08 10:29

Flera SM-silver till Johan Nilsson

SKYTTE

Merittyngda pistolskytten Johan Nilsson, Hagfors-Uddeholm, samlar medaljer i SM i pistolskytte i Kristianstad.

Han inledde med silver i militär snabbmatch efter särskytte. Han hade 561 poäng i bagaget, vilket var tolv efter den segraren Pär Hylander, Laholm.

Nilsson fortsatte med ännu ett silver i fältskyttet med B-vapen. Han hade liksom Robert Råsbo, Råsbo pistolskytteklubb, och Anders Honvall, Överrum, maximala 60 träffar efter den ordinarie delen. I särskytte var Råsbo starkast.

Johan Nilsson ingick också tillsammans med Ronny Renhult och Erik Everbrink i Hagfors-Uddeholm-laget som tog lagsilver i A-vapen fältskytte. Med 135 träffar sammanlagt var värmlänningarna tvåa efter Atlas Copco.

Han inledde med silver i militär snabbmatch efter särskytte. Han hade 561 poäng i bagaget, vilket var tolv efter den segraren Pär Hylander, Laholm.

Nilsson fortsatte med ännu ett silver i fältskyttet med B-vapen. Han hade liksom Robert Råsbo, Råsbo pistolskytteklubb, och Anders Honvall, Överrum, maximala 60 träffar efter den ordinarie delen. I särskytte var Råsbo starkast.

Johan Nilsson ingick också tillsammans med Ronny Renhult och Erik Everbrink i Hagfors-Uddeholm-laget som tog lagsilver i A-vapen fältskytte. Med 135 träffar sammanlagt var värmlänningarna tvåa efter Atlas Copco.