2016-07-08 14:48

2016-07-08 14:48

Ågren avslutade med final

RIDSPORT

Filip Ågren inledde Falsterbo Horse Show med att bli svensk lagmästare med sitt Strömsholms RSF.

Därefter blev det lite tuffare för den värmländske jättetalangen.

Inför Grand Prix-hoppningen (1,45) hade han inga stora förhoppningar om en framskjuten placeringen, då hästen Cardora inte hade någon erfarenhet av den höjden. Det var lite se och lära som gällde, men Filip och Cardora tog sig ändå till final efter en imponerande insats i kvalet.

I finalen tog det dock stopp. Det blev tolv fel och en 17:e plats.

 

 

Därefter blev det lite tuffare för den värmländske jättetalangen.

Inför Grand Prix-hoppningen (1,45) hade han inga stora förhoppningar om en framskjuten placeringen, då hästen Cardora inte hade någon erfarenhet av den höjden. Det var lite se och lära som gällde, men Filip och Cardora tog sig ändå till final efter en imponerande insats i kvalet.

I finalen tog det dock stopp. Det blev tolv fel och en 17:e plats.