2017-09-22 22:25

2017-09-22 22:25

Solberg talar ut efter kraschen

MOTOR

Petter Solberg kraschade tidigare i veckan under Fia World RX i Lettland. Nu talar han ut efter kraschen.

”Undersökningar på sjukhuset, först i Lettland och sedan i Sverige, avslöjade att jag har fått ett brutet nyckelben och två brutna revben. Jag har mycket ont. Idag har det beslutats att jag kommer att genomgå en operation på måndag i Sverige för att stabilisera nyckelbenet. Jag förbereder mig mentalt för den operationen just nu, och mina avsikter är att tävla i Tyskland nästa helg”, säger han i ett pressmeddelande.

”Undersökningar på sjukhuset, först i Lettland och sedan i Sverige, avslöjade att jag har fått ett brutet nyckelben och två brutna revben. Jag har mycket ont. Idag har det beslutats att jag kommer att genomgå en operation på måndag i Sverige för att stabilisera nyckelbenet. Jag förbereder mig mentalt för den operationen just nu, och mina avsikter är att tävla i Tyskland nästa helg”, säger han i ett pressmeddelande.