2016-09-15 23:08

2016-09-15 23:08

Åhlin ligger fyra

MOTOR

Fredrik Åhlin ligger fyra totalt efter första dagens tre specialsträckor i Rally Isle of Man, som avslutar brittiska rallymästerskapet.

Han är 22,4 sekunder bakom ledaren, redan klare mästaren Elfyn Evans. Åhlin har 9,7 sekunder upp till trean Mark Higgins och 10,1 till tvåan Tom Cave. Cave är också tvåa totalt i mästerskapet, där Åhlin ligger fyra. Hammarösonen har dock chans att knipa silvret.

Tävlingen fortsätter med elva sträckor på fredagen och avslutas med sex på lördagen.

Han är 22,4 sekunder bakom ledaren, redan klare mästaren Elfyn Evans. Åhlin har 9,7 sekunder upp till trean Mark Higgins och 10,1 till tvåan Tom Cave. Cave är också tvåa totalt i mästerskapet, där Åhlin ligger fyra. Hammarösonen har dock chans att knipa silvret.

Tävlingen fortsätter med elva sträckor på fredagen och avslutas med sex på lördagen.