2016-06-08 14:04

2016-06-08 14:16

Mikaela elva i Tyskland

MOTROR

Mikaela Åhlin-Kottulinsky nådde en stark elfteplats på Euro Speedway Lausitz i söndags.

34 bilar fanns med på startlinjen när tredje deltävlingen i ADAC GT Masters avgjordes. På lördagen var hon 16:e.

– Vi och teamet är självklart jätteglada över vår placering men vi vet också att vi har ett hårt arbete framför oss, vi måste få bilen en sekund snabbare per varv för att kunna vara med därframme och slåss om topplaceringarna. På Lausitz körde vi som supportklass till DTM.

34 bilar fanns med på startlinjen när tredje deltävlingen i ADAC GT Masters avgjordes. På lördagen var hon 16:e.

– Vi och teamet är självklart jätteglada över vår placering men vi vet också att vi har ett hårt arbete framför oss, vi måste få bilen en sekund snabbare per varv för att kunna vara med därframme och slåss om topplaceringarna. På Lausitz körde vi som supportklass till DTM.