2016-05-11 22:17

2016-05-11 22:17

Hedströms bil redo för EM

MOTORSPORT

Det har varit oklart huruvida Peter Hedströms bil skulle vara redo för EM.
Men i onsdags kom glädjande besked. Efter positiva resultat från teståk tidigare i veckan känner sig värmlänningen redo för den första EM-deltävlingen i Belgien.

– Bilen är inte spikklar, vi bygger för 2017. Men jag testkörde i Höljes och då kändes det bra, så jag är anmäld för hela EM, berättar Peter Hedström.

Torsbysonen som haft problem med bilen såväl som självförtroendet är ändå optimistisk inför den första deltävlingen.

– Bilen är konkurrenskraftig, det gäller bara att få tillbaka självförtroendet och tilliten. Jag har tävlat i Belgien tidigare och det är en teknisk bana som passar mig. Det gäller bara att överleva första kurvan, berättar Hedström.

– Bilen är inte spikklar, vi bygger för 2017. Men jag testkörde i Höljes och då kändes det bra, så jag är anmäld för hela EM, berättar Peter Hedström.

Torsbysonen som haft problem med bilen såväl som självförtroendet är ändå optimistisk inför den första deltävlingen.

– Bilen är konkurrenskraftig, det gäller bara att få tillbaka självförtroendet och tilliten. Jag har tävlat i Belgien tidigare och det är en teknisk bana som passar mig. Det gäller bara att överleva första kurvan, berättar Hedström.