2016-05-02 10:36

2016-05-02 10:36

Värmlänningar bakom Østberg

MOTOR

VM-föraren Mads Østberg gästspelade och vann det norska mästerskapsrallyt Rally Sørland.

Tvåa, drygt två minuter efter, var Anders Grøndal med värmländska kartläsaren Miriam Walfridsson och trea Eyvind Brynhildsen, också med en värmländsk kartläsare, Anders Fredriksson, nästan fyra minuter bakom segraren. Hela topptrion åkte Ford Fiesta R5.

Mads Østberg laddar nu om för VM-rallyt i Portugal den 19–22 maj. Han ligger trea totalt i mästerskapet.

Tvåa, drygt två minuter efter, var Anders Grøndal med värmländska kartläsaren Miriam Walfridsson och trea Eyvind Brynhildsen, också med en värmländsk kartläsare, Anders Fredriksson, nästan fyra minuter bakom segraren. Hela topptrion åkte Ford Fiesta R5.

Mads Østberg laddar nu om för VM-rallyt i Portugal den 19–22 maj. Han ligger trea totalt i mästerskapet.