2016-02-11 22:17

2016-02-12 11:01

Nu är rallyfesten i gång

KARLSTAD

Det låg förväntan i luften på travbanan i Karlstad när årets rallyfest drog i gång på torsdagskvällen. Nu börjar det!

Mycket om och men har det ju varit i år, med snöbrist och strukna specialsträckor. Men i publikhavet denna invigningskväll märktes inga sura miner. Nej, här var stämningen på topp bland alla lokala och hitresta fans.

– Ikväll Karlstad, i morgon skogen!

Underhållning i form av halsbrytande snöskoteråkning, partymusik av Farbror Fläsk, fyrverkerier och fanfarer i all ära. Populärast var utan tvekan alla rallystjärnorna uppradade inne i totohallen, redo att skriva autografer. En lång kö av fans väntade tålmodigt på sin tur för chansen att byta några ord få en bild på sina idoler.

Mycket om och men har det ju varit i år, med snöbrist och strukna specialsträckor. Men i publikhavet denna invigningskväll märktes inga sura miner. Nej, här var stämningen på topp bland alla lokala och hitresta fans.

– Ikväll Karlstad, i morgon skogen!

Underhållning i form av halsbrytande snöskoteråkning, partymusik av Farbror Fläsk, fyrverkerier och fanfarer i all ära. Populärast var utan tvekan alla rallystjärnorna uppradade inne i totohallen, redo att skriva autografer. En lång kö av fans väntade tålmodigt på sin tur för chansen att byta några ord få en bild på sina idoler.