2016-07-11 15:52

2016-07-11 15:52

Karlstad GK besegrade Nyköping

GOLF

Efter en lyckad inledningsdag på JSM för klubblag ställdes Karlstad GK mot Nyköping i slutspelet under måndagen.

Karlstad hade inga problem med det motståndet utan vann med klara 4–1 i matcher. I Karlstads lag ingår Rasmus Holmberg, Filippa Möörk, Anton Ericsson, Daniel Unger, Zandra Nilsson, Oscar Hertzberg och Tobias Edén.

Segern innebär att Karlstad är klara för kvalomgång två av JSM som spelas i Örebro den 13–14 augusti.

Karlstad hade inga problem med det motståndet utan vann med klara 4–1 i matcher. I Karlstads lag ingår Rasmus Holmberg, Filippa Möörk, Anton Ericsson, Daniel Unger, Zandra Nilsson, Oscar Hertzberg och Tobias Edén.

Segern innebär att Karlstad är klara för kvalomgång två av JSM som spelas i Örebro den 13–14 augusti.