2016-06-05 20:59

2016-06-05 20:59

Blixt reser hem

GOLF

Jonas Blixt väntar fortfarande på den riktigt stora fullträffen den här säsongen på PGA-touren i USA.
Två bra rundor och två skapliga räckte till en plats bland de 50 bästa i the Memorial i Dublin, Ohio. Men inte mer.

Nu reser den värmländske golfstjärnan hem till Sverige. Kommande lördag avgörs Jonas Blixt Invitational på hans hemmabana Hammarö GK. Det är tredje upplagan av Jonas Blixts stora juniortävling. Det hela inleds med en Pro-Am fredag.

Blixt inledde med en 71-runda i torsdags, hade sedan två raka 69-rundor fredag-lördag och han låg bra till i tävlingen.

Men så öppnade Blixt med bogeys på andra, tredje och åttonde hålen på söndag och föll tillbaka. Han reparerade det med birdies på hål 10, 11 och 12 men sedan kom en förarglig dubbelbogey på 14:e. Blixt avslutade med birdie på 15:e och resten par. Det gav sex under par.

Nu reser den värmländske golfstjärnan hem till Sverige. Kommande lördag avgörs Jonas Blixt Invitational på hans hemmabana Hammarö GK. Det är tredje upplagan av Jonas Blixts stora juniortävling. Det hela inleds med en Pro-Am fredag.

Blixt inledde med en 71-runda i torsdags, hade sedan två raka 69-rundor fredag-lördag och han låg bra till i tävlingen.

Men så öppnade Blixt med bogeys på andra, tredje och åttonde hålen på söndag och föll tillbaka. Han reparerade det med birdies på hål 10, 11 och 12 men sedan kom en förarglig dubbelbogey på 14:e. Blixt avslutade med birdie på 15:e och resten par. Det gav sex under par.