2016-08-23 11:20

2016-08-23 11:20

"Angry Birds" stoppar Holm i Rio

FRIIDROTT

Stefan Holm skulle ha kommit hem från OS i Rio på tisdagen, men stoppas av fåglar.

”Fick för säkerhets skull minst ytterligare en natt, och dag, i Rio de Janeiro. Fåglar som flugit in i och förstört en motor i bästa Angry Birds-anda och flighten till Frankfurt inställd. Hoppas komma härifrån imorgon. Eller någon annan gång.”, skriver Holm på Facebook.

Adepten Sofie Skoog åker dock med ett annat plan.

”Fick för säkerhets skull minst ytterligare en natt, och dag, i Rio de Janeiro. Fåglar som flugit in i och förstört en motor i bästa Angry Birds-anda och flighten till Frankfurt inställd. Hoppas komma härifrån imorgon. Eller någon annan gång.”, skriver Holm på Facebook.

Adepten Sofie Skoog åker dock med ett annat plan.