2016-10-02 19:46

2016-10-02 19:46

Hertzöga vände och vann

FOTBOLL: DIV 4 VÄRMLAND

Kampen om kvalplatsen hade redan Sifhälla vunnit och tidigt såg det ut som man gick mot seger i sista seriematchen också.

Men ett hungrigt Hertzöga vände ett 0–1-underläge i paus till 3–1 i andra akten. Trots ett tröstmål av Johan Lind kom aldrig Sifhälla närmare. I kvalet till division 3 ställs Sifhälla mot IFK Sunne, IFK Örebro samt IFK Västerås FK.

Mål, Hertzöga: Dawood Bethio Yako 2, Joe Johnson. Sifhälla: Johan Lind 2.

Men ett hungrigt Hertzöga vände ett 0–1-underläge i paus till 3–1 i andra akten. Trots ett tröstmål av Johan Lind kom aldrig Sifhälla närmare. I kvalet till division 3 ställs Sifhälla mot IFK Sunne, IFK Örebro samt IFK Västerås FK.

Mål, Hertzöga: Dawood Bethio Yako 2, Joe Johnson. Sifhälla: Johan Lind 2.