2016-09-11 20:46

2016-09-11 20:46

Skoghall knep viktiga poäng

DIVISION 1 NORRA GÖTALAND FOTBOLL

Skoghall tog emot Mossen på hemmaplan och träffade virket tre gånger i första halvlek men några mål blev det inte.

Det var ett byte i andra halvlek som fick det att lossna för hemmalaget. När Ida Lindqvist kom in i 55:e minuten dröjde det 15 minuter innan hon gjorde sitt första mål efter ett skadeuppehåll. Tio minuter senare var det dags igen, då samme Lindqvist satte slutresultatet 2–0.

Mål, Skoghall: Ida Lindqvist 2.

Skoghall tog emot Mossen på hemmaplan och träffade virket tre gånger i första halvlek men några mål blev det inte.

Det var ett byte i andra halvlek som fick det att lossna för hemmalaget. När Ida Lindqvist kom in i 55:e minuten dröjde det 15 minuter innan hon gjorde sitt första mål efter ett skadeuppehåll. Tio minuter senare var det dags igen, då samme Lindqvist satte slutresultatet 2–0.

Mål, Skoghall: Ida Lindqvist 2.