2016-07-26 22:47

2016-07-26 22:47

"Pärlan" till Jönköping Södra?

FOTBOLL

Pär Ericsson har varit klubblös sedan han och Kalmar FF kom överens om att bryta kontraktet tidigare i sommar. Enligt uppgifter till NWT är Dejesonen nu på väg till det allsvenska laget Jönköping Södra.

Rykten har florerat kring att Pär ”Pärlan” Ericsson ska återvända till såväl Mjällby som Degerfors. Enligt vad NWT erfar var värmlänningen i Jönköping under tisdagen för att träffa klubben, som huserar på en elfteplats i allsvenskan.

Den 22 juli rapporterade även fotbollstransfers.com att 28-åringen var på väg till Småland.

”Pärlan” har tränat med Karlstad BK under den kontraktslösa tiden.

NWT har sökt Ericsson för en kommentar, dock utan framgång.

Rykten har florerat kring att Pär ”Pärlan” Ericsson ska återvända till såväl Mjällby som Degerfors. Enligt vad NWT erfar var värmlänningen i Jönköping under tisdagen för att träffa klubben, som huserar på en elfteplats i allsvenskan.

Den 22 juli rapporterade även fotbollstransfers.com att 28-åringen var på väg till Småland.

”Pärlan” har tränat med Karlstad BK under den kontraktslösa tiden.

NWT har sökt Ericsson för en kommentar, dock utan framgång.