2016-06-28 21:59

2016-06-28 21:59

Säffle tappade i slutsekunderna

DIVISION 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

Säffle hade svårt att dra upp tempot mot ett lågt spelande Kungsör och låg under i halvtid.

I andra halvlek satsade bortalaget framåt med en trebackslinje och det gav resultat. I den 78:e gick Säffle upp i ledningen efter ett konstant spelövertag. Trots det blev det inte full pott för värmlänningarna, i 94:e minuten kontrade Kungsör in kvitteringen.

– Det känns snöpligt att tappa poäng efter att ha dominerat matchen, säger Mikael Lönn, tränare i Säffle.

Mål, Säffle: Fredrik Törnqvist, Erik Sördell.

I andra halvlek satsade bortalaget framåt med en trebackslinje och det gav resultat. I den 78:e gick Säffle upp i ledningen efter ett konstant spelövertag. Trots det blev det inte full pott för värmlänningarna, i 94:e minuten kontrade Kungsör in kvitteringen.

– Det känns snöpligt att tappa poäng efter att ha dominerat matchen, säger Mikael Lönn, tränare i Säffle.

Mål, Säffle: Fredrik Törnqvist, Erik Sördell.