2016-06-19 22:50

2016-06-19 22:50

Vinst för Sunne

FOTBOLL: DIV 3 VÄSTRA SVEALAND

Sunne mäktade med att knipa segern i matchen mot Kungsör.

Det var värmlänningarna som inledde matchen bäst och hade flera goda chanser att ta ledningen, men den första halvleken förblev mållös. Hemmalaget fick in ett mål i början av den andra halvleken och lyckades sedan stå emot bortalagets tryck.

– Vi lyckas reda ut det till slut, säger Sunnetränaren Joe Blochel efter 1–0-segern.

Mål: Mattias Ellström.

Det var värmlänningarna som inledde matchen bäst och hade flera goda chanser att ta ledningen, men den första halvleken förblev mållös. Hemmalaget fick in ett mål i början av den andra halvleken och lyckades sedan stå emot bortalagets tryck.

– Vi lyckas reda ut det till slut, säger Sunnetränaren Joe Blochel efter 1–0-segern.

Mål: Mattias Ellström.