2016-06-19 22:29

2016-06-19 22:29

Töcksfors förlorade tungt

FOTBOLL: DIV 1 NORRA GÖTALAND DAMER

Det var inte mycket som stämde för Töcksfors i bortamötet mot Skövde.

Värmländskorna släppte in två mål tidigt i den första halvleken och hemmalaget ökade ledningen till 3–0 innan paus. Andra halvleken visade inga tecken på förbättring från bortalagets sida och man tappade ytterligare ett mål innan matchens blåstes av.

– Det var den sämsta insatsen för i år, säger Töcksfors tränare Anders Ohlson.

Värmländskorna släppte in två mål tidigt i den första halvleken och hemmalaget ökade ledningen till 3–0 innan paus. Andra halvleken visade inga tecken på förbättring från bortalagets sida och man tappade ytterligare ett mål innan matchens blåstes av.

– Det var den sämsta insatsen för i år, säger Töcksfors tränare Anders Ohlson.