2016-06-19 22:28

2016-06-19 22:28

Skoghall chanslösa

FOTBOLL: DIV 1 NORRA GÖTALAND DAMER

Det blev en för svår uppgift för Skoghall mot serieledande Jitex.

Hemmalaget stod emot väl i den första halvleken, där man trots ett insläppt mål spelade tämligen jämnt. I den andra däremot så ökade bortalaget tempot och värmländskorna var tidvis utspelade, vilket speglades av de fem mål man släppte in.

– Jitex var det bästa laget vi mött i år, konstaterar Skoghallstränaren Jan-Olov Edgren.

Hemmalaget stod emot väl i den första halvleken, där man trots ett insläppt mål spelade tämligen jämnt. I den andra däremot så ökade bortalaget tempot och värmländskorna var tidvis utspelade, vilket speglades av de fem mål man släppte in.

– Jitex var det bästa laget vi mött i år, konstaterar Skoghallstränaren Jan-Olov Edgren.