2016-06-17 22:37

2016-06-17 22:37

Drömmål gav Torsbyseger

FOTBOLL: DIV 4 VÄRMLAND

Ett skadedrabbat Torsby mäktade med en viktig seger borta mot Säffle.

Den första halvleken slutade mållös, men med ett spelövertag för bortalaget. Efter paus var den tidigare matchbilden intakt tills ett drömmål av nödinhopparen Johan Bjuremo, som tog ner bollen på bröstet och sköt i krysset, gav Torsby ledningen och vinsten.

– Det var ett världsklassmål, säger Torsbytränaren Fredrik Grigholm.

Mål: Johan Bjuremo.

Den första halvleken slutade mållös, men med ett spelövertag för bortalaget. Efter paus var den tidigare matchbilden intakt tills ett drömmål av nödinhopparen Johan Bjuremo, som tog ner bollen på bröstet och sköt i krysset, gav Torsby ledningen och vinsten.

– Det var ett världsklassmål, säger Torsbytränaren Fredrik Grigholm.

Mål: Johan Bjuremo.