2016-06-06 19:12

2016-06-06 19:12

Utklassningsseger för FBK

FOTBOLL: Två äkta hattricks

FBK stod för en riktig utklassning när man besegrade Kungsör hemma på Örsholmens IP med hela 10–1. Värmlänningarna var dominanta matchen igenom och både Viktor Olsson och Haythem Chebil stod för varsina äkta hattricks.

Hemmalaget tog kommandot över matchen direkt från start när Viktor Olsson nickade in sitt första mål för dagen i den 7:e minuten. Chanser till fler mål uppstod frekvent därefter och drygt tio minuter senare utökades ledningen, ännu en gång genom Viktor Olsson. I ett av få anfall kom Kungsör loss på högerkanten och reducerade. Karlstadslaget behöll kontrollen på matchen och replikerade kvickt när Olsson fullbordade sitt hattrick med ett nytt mål i halvleken som slutade 3–1. Trots en tvåmålsledning var inte målskytten Olsson nöjd.

– Jag tycker att vi gör en ganska dålig första halvlek där vi är ganska temposvaga och låter dem ha lite mycket boll, säger han.

Spel mot ett mål

I den andra halvleken var det spel mot ett mål och värmlänningarna utökade ledningen redan tre minuter in när Sherwan Baderkhan placerade bollen snyggt i krysset. Halvleken ut var det en anstormning mot bortalagets mål där Haythem Chebil stod för matchens andra hattrick efter tre mål. Viktor Olsson utökade sin målskörd med två nya fullträffar i halvleken som gav slutresultatet 10–1.

– I pausen sa vi åt varandra att vi skulle gå ut och sätta hög press och höja bolltempot, och vi gjorde en riktigt bra halvlek, säger femmålsskytten Olsson, som var glad över sina mål.

– Det var skönt att komma i gång igen då jag har haft svårt att hitta målet i de senaste matcherna.

Hemmalaget tog kommandot över matchen direkt från start när Viktor Olsson nickade in sitt första mål för dagen i den 7:e minuten. Chanser till fler mål uppstod frekvent därefter och drygt tio minuter senare utökades ledningen, ännu en gång genom Viktor Olsson. I ett av få anfall kom Kungsör loss på högerkanten och reducerade. Karlstadslaget behöll kontrollen på matchen och replikerade kvickt när Olsson fullbordade sitt hattrick med ett nytt mål i halvleken som slutade 3–1. Trots en tvåmålsledning var inte målskytten Olsson nöjd.

– Jag tycker att vi gör en ganska dålig första halvlek där vi är ganska temposvaga och låter dem ha lite mycket boll, säger han.

Spel mot ett mål

I den andra halvleken var det spel mot ett mål och värmlänningarna utökade ledningen redan tre minuter in när Sherwan Baderkhan placerade bollen snyggt i krysset. Halvleken ut var det en anstormning mot bortalagets mål där Haythem Chebil stod för matchens andra hattrick efter tre mål. Viktor Olsson utökade sin målskörd med två nya fullträffar i halvleken som gav slutresultatet 10–1.

– I pausen sa vi åt varandra att vi skulle gå ut och sätta hög press och höja bolltempot, och vi gjorde en riktigt bra halvlek, säger femmålsskytten Olsson, som var glad över sina mål.

– Det var skönt att komma i gång igen då jag har haft svårt att hitta målet i de senaste matcherna.

  • Oskar Persson Ed