2016-05-05 21:34

2016-05-05 21:34

Seger för Ämtervik

FOTBOLL: Division 2 Västra Svealand damer

Ämtervik har fått en kanonstart på serien. Hemma mot Rynninge kom den tredje raka segern i och med 1–0-resultat.

Målet kom efter ungefär en halvtimme när Erika Kolm var påpassligt framme och nickade in en frispark över bortalagets målvakt. Trots att det inte var hemmalagets bästa insats spelmässigt skapade de många bra målchanser men fick ingen utdelning.

– Vi fick inte spelet att stämma riktigt men lyckades ändå ta tre poäng, säger Sofie Ahlberg assisterande tränare.

Mål: Erica Kolm.

Målet kom efter ungefär en halvtimme när Erika Kolm var påpassligt framme och nickade in en frispark över bortalagets målvakt. Trots att det inte var hemmalagets bästa insats spelmässigt skapade de många bra målchanser men fick ingen utdelning.

– Vi fick inte spelet att stämma riktigt men lyckades ändå ta tre poäng, säger Sofie Ahlberg assisterande tränare.

Mål: Erica Kolm.