2016-05-01 19:34

2016-05-01 19:47

Målrikt när Torsby vann

DIV 2 VÄSTRA SVEALAND DAM FOTBOLL

Bortalaget gjorde en stark första halvlek, och hade ledningen i paus. I andra halvlek blev det onödigt spännande när Rynninge fick göra två snabba mål. Torsby lyckades hålla sin ledning matchen ut, tack vare en bra försvarsinsats.

– Jag är mest nöjd med det kollektiva försvarsspelet, berättar Mårten Ejdervall, Torsbys tränare.

Mål, Torsby: Maja Johnsson, Ida Hallstensson, Rebecca Johnsson, Linn Pettersson.

Bortalaget gjorde en stark första halvlek, och hade ledningen i paus. I andra halvlek blev det onödigt spännande när Rynninge fick göra två snabba mål. Torsby lyckades hålla sin ledning matchen ut, tack vare en bra försvarsinsats.

– Jag är mest nöjd med det kollektiva försvarsspelet, berättar Mårten Ejdervall, Torsbys tränare.

Mål, Torsby: Maja Johnsson, Ida Hallstensson, Rebecca Johnsson, Linn Pettersson.