2016-04-24 18:19

2016-04-24 18:19

Premiärvinst för Säffle

DIV 2 VÄSTRA SVEALAND DAM FOTBOLL

Efter en knackig inledning lyckades Säffle mala ner Sturehov.

– Vi var nervösa och premiärnerverna var påtagliga första 30 minuterna, säger Säffles tränare Philip Palmér.

I andra halvlek tog värmländskorna över. Med tre missade frilägen var det till slut ett spelmål som avgjorde. Jennika Johansson tog sig förbi sin försvarare och passade till målgöraren Sofie Vintfjärd som avgjorde matchen.

– Vi var nervösa och premiärnerverna var påtagliga första 30 minuterna, säger Säffles tränare Philip Palmér.

I andra halvlek tog värmländskorna över. Med tre missade frilägen var det till slut ett spelmål som avgjorde. Jennika Johansson tog sig förbi sin försvarare och passade till målgöraren Sofie Vintfjärd som avgjorde matchen.