2016-03-01 15:28

2016-03-01 15:28

Hemmaplansfördel för Mallbacken i kvarten mot Linköping

FOTBOLL

Efter att ha slagit ut division 1-laget Örby i den fjärde omgången av Svenska cupen avancerade Mallbacken till kvartsfinal – där fjolårets tabellfyra Linköping står för motståndet.

Matchen kommer att spelas söndagen den 20 mars och värmländskorna tilldelas fördelen av hemmaplan. Tillställningen kommer dock inte att äga rum i den ordinarie hemmaborgen Strandvallen utan kommer att spelas vid Fryxellska skolan i Sunne.

Matchtiden är satt till 15.00.

 

Matchen kommer att spelas söndagen den 20 mars och värmländskorna tilldelas fördelen av hemmaplan. Tillställningen kommer dock inte att äga rum i den ordinarie hemmaborgen Strandvallen utan kommer att spelas vid Fryxellska skolan i Sunne.

Matchtiden är satt till 15.00.